235214
Książka
W koszyku
Sztuka usługiwania : jak być dobrym kelnerem / Aldona Janasik, Dorota Zarczuk. - Wydanie III. - Warszawa : CeDeWu, 2020. - 232, [1] strona : fotografie, ilustracje, portrety ; 21 cm.
Książka kładzie nacisk na praktykę. Jest napisana językiem bezpośrednim, wzbogacona przykładami, anegdotami, ćwiczeniami do wykonania „na żywo” oraz wywiadami z doświadczonymi przedstawicielami branży restauracyjnej. Co odróżnia kelnera przeciętnego od kelnera wybitnego – cechy, postawy, umiejętności kelner jako gospodarz i doradca ds. potraw, skuteczne narzędzia sprzedaży kelnerskiej, scenariusz profesjonalnej obsługi klienta, typologie klientów i zasady ich obsługi jak radzić sobie z trudnymi klientami i w trudnych sytuacjach, wskazówki dla menedżerów sali, praktyczne ćwiczenia i scenki do oceny, opinie profesjonalistów branży restauracyjnej.
Status dostępności:
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliografia na stronach 231-232.
Uwaga dotycząca finansowania
Zrealizowano ze środków Narodowego Programu Rozwoju Czytelnictwa.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej