235999
Książka
W koszyku
Mieszu, mieszu : co ugotuje makaroniarz / Emiliano Castagna. - Wydanie 1. - Bielsko-Biała : Pascal, 2023. - 284, [4] strony : ilustracje ; 24 cm.
Kuchnia włoska jest jedną z najsmaczniejszych i najbardziej znanych kuchni europejskich. Nic więc dziwnego, że stale cieszy się ogromną popularnością wśród smakoszy na całym świecie. Specjalnie z myślą o miłośnikach domowej pizzy i aromatycznego makaronu powstała książka "Mieszu, mieszu. Włoska Akademia Kulinarna", której autor Emiliano Castagna stara się nauczyć czytelników, jak czerpać radość z gotowania w prawdziwie domowej atmosferze rodem z jego rodzimego kraju. Emiliano Castagna pokazuje, że gotowanie po włosku jest przede wszystkim zabawne i nieskomplikowane. Książka "Mieszu, mieszu. Włoska Akademia Kulinarna" zawiera ogrom pomysłów na tradycyjne włoskie potrawy oraz ich współczesne lub wegetariańskie wersje. W środku znajdziecie aż 130 przepisów.
Status dostępności:
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej